RSS

неделя, 17 октомври 2010 г.

търся му дом


Много порасна и заема доста място.
За тази зима му намерих място,
но догодина... дали ще мога да го прибера у дома.
Може би е прекалено обикновено и неподредено.
Но пък ми е слабост ;)

7 мнения:

nana каза...

Знам, аз съм за изхвърляне.Такива големи и грозни- на кофата.

Valkocompany каза...

Бързо към мазата !

Станимира каза...

дано му намериш стопанин. така хубаво си го отгледала - виждала съм в някои учреждения си имат цели "градини" в междустълбищното пространство, а фирми плащат със стотици левове за озеленяване. сега ми дойде идея, че можеш да се свържеш с някой ландшафтен дизайнер. те понякога поддържат офиси на фирми и могат да му намерят добър стопанин. успех ти желая!
и аз имам една картофена палма, чийто "чадър" това лято достигна диаметър 160 см :). и аз догодина ще я дам на някой със зимна градина или интересуващ се. поздрави!

shareniika каза...

Добре дошла отново, Станимира! Идеите ти ми допаднаха, трябва да се поразтърся.
Усмихната седмица! :):)

Zvetanka Shahanska каза...

Всъщност, как се казва това цвете. Някаква палма ли е? И не може ли да се подрязва, като е станало голямо?Shareniika, идеите за някой офис са хубави, макар че на мен ще ми е мъчно да го дам, след като съм го гледала дълго време:)

shareniika каза...

Цвети, не знам как се казва. Май не е палма. Лесно се вкоренява от клонче, много лесно се разклонява. През зимата му окапват част от листата, не знам дали защото не му харесва при мен, а на пролет на терасата полудява. Още преди да го измеса навън започва да пуска нови листа и клонки, които са много нежни и се случва слънцето да ги попрегори, затова гледам да е на сянка в началото. И изобщо нямам спомен от къде ми дойде клонче, но вече 7-8 години си го имам и... ми е от любимците ;)

Zvetanka Shahanska каза...

Благодаря за инфото:)Лека вечер:)

Публикуване на коментар