RSS

четвъртък, 20 май 2010 г.

зелник...



5 мнения:

Dimitrana S. каза...

Чуден е!

Свежо, пролетно.. дали наистина е пълен със зеле?
Или само названието е такова..

Поздрави, Шаренийка, ведри дни и :-)

desitolove4 каза...

Важно е плънката да е пролетна и зелена. Примамливо вкусно е! :)

shareniika каза...

Даааа! Зелник е, защото се прави със зелении - лапад, киселец, коприва, спанак, зелен лук... Аз не обичам вкуса на спанак и го правя от лапад и лук, а понякога разнообразявам с киселец и коприва, ако нямам помощници. ;) Когато ми се помага съм призовавана за по-малко разнообразие, а когато съм сама - експериментирам... и се харесва, важното да не знаят какво има вътре ;)/хахах/

Владимир Иванов (krizt) каза...

В нашият край го правят завит на спирала, а отстрани се слага отделна лента с повече сирене. Тя ми е най-вкусна.

shareniika каза...

Наистина всяка баница е по-хубава и... дори по-вкусна, когато е вита. Но днес май е по-лесно да се съобразя с размера на тавата, че да няма "празно" ;)

Публикуване на коментар