RSS

вторник, 12 януари 2010 г.

карамелизирани ябълки

Време е за десерта.
Ха, някой вече го е "опитал" ;)
Но да си дойдем на думата. Рецептата е лесна, ноооо... трудността е само в един момент. Когато се пече. Споко, щом аз давам разяснения всичко ще е наред.
И така, този невероятно апетитен резултат се получава когато си сложите във фурната да си опечете ябълки. От ония най-обикновените, белени и леко посипани с кафява захар, ябълки. И най-важният момент: Отивате в другата стая и се захващате с любимо занимание или дори работа. И забравяте, че имате нещо в кухнята. Така до момента, когато през плътно затворените две врати към кухнята се процеди издайнически аромат. Аромат на печени ябълки. Първата мисъл е: ееех, комшийките пак са сготвили нещо вкусно ;) ... плясък по челото. Е, и където другаде сте си свикнало. ;) На бегом в кухнята... там ви чака този резултат... и със сигурност съседките ви завиждат, защото те преди вас са усетили какво има във фурната ви.
Приятен апетит!
Докато аз тук давам съвети... тавата се изпразни ;)

0 мнения:

Публикуване на коментар