Отдавна не бях точила баница. Но поводът си заслужаваше.
Замесих тесто от 1 яйце, 1 ч.л. сол, 1 с.л. оцет и 1 ч.ч. вода.
Замесих тесто от 1 яйце, 1 ч.л. сол, 1 с.л. оцет и 1 ч.ч. вода.
И... вече няма нищо... Вкусно беше ;)
рецепти - вкусни, снимки - цветни и кой знае още какви щуротии ;)
2 мнения:
страхотно,ама къде са количествата?
Няма по вкусна баница от домшано направената с домашно точени кори.Това е изкуство и не всеки го може, и много малко хора се залавят в домът си да направят подобно нещо.Помня моята баба, от време на време ни правеше преди и ставаше разкошна, направо да си оближеш всичките пръсти хахахха. Благодаря за снимките, лично аз 2 - 3 пъти съм правела домашни кори, и все се оправдавам че нямам подходяща маса и затова не готвя често, но по скоро не ми се занимава , а си струва!Уникални сладки снимки, идва ми да се протегна и да си взема голямо парче.
Публикуване на коментар