RSS

четвъртък, 16 януари 2014 г.

нахутено

нахут...
сготвих и такова...
интернетът се е заринал с рецепти и съвети 
колко е полезен, вкусен и...
хубаво... купих, накиснах...
защото почти всичките рецепти
по тоя път водят...
полезен и вкусен бил покълнал...
хубаво, ама аз го опитах и...
няма да повторя...
ред е на стъпка втора -
да се свари с добавки...
моркови и чушка,
срещат се в рецептите със съвети...
реших да го пасирам, 
че не ми изглеждаше добре...
за подправка има само сол
и магданоз от фризера поръсих...
туй си го изядох, 
да кажем, че беше поносимо...
все пак вкус различен, 
пък даже бил полезен...
сетих се, че в рецептите добавя се сметана, 
масло и подобни...
сложих малко масълце,
но... не ми хареса...
друг не се и престраши да си опита...
имам още от пакета -
две трети от нахута е наличен,
но дали и какво ли ще го правя...
едва ли ще опитам скоро...

0 мнения:

Публикуване на коментар