RSS

сряда, 9 март 2011 г.

зелен фасул с кашкавал


Това е балансирана вечеря...
480 грама зелен фасул,
80 грама кашкавал
и запечено за 8-10 минути...
Фасулът беше "поизостанал" нещо,
та се реших на тази стъпка,
която намирам за доста успешна.

2 мнения:

Zvetanka Shahanska каза...

Много интересно! Това за пръв път го виждам. Сигурно е вкусно:)))Поздрави, Шаренийка!

shareniika каза...

:):) Благодаря, Цвети!
Да ти призная нещо ;) И аз за пръв път го видях. А сега сериозно.
Имах готвен зелен фасул, който по принципите на балансираното хранене, което реших да прилагам за себе си, трябва да "балансирам" с нещо съдържащо протеини. Обикновено го хапвах с кашкавал или извара, които си добавях в чинията, но този път реших да запека кашкавала. Получи се много по-добре, поне на мен ми хареса повече. Затова пожелах да го споделя.
Май е подходящо да ти пожелая лека и спокойна нощ и утрешният ден да е изпълнен с усмивки и пролетно настроение! :):):)

Публикуване на коментар