Обядът за днес е:
145 грама филе от хек, запечено на тиган;
300 грама салата от зеле, подправена със зехтин и оцет;
/оцетът е домашен ;) /
100 грама ябълки за десерт.
Балансирано, засищашо, вкусно...
рецепти - вкусни, снимки - цветни и кой знае още какви щуротии ;)
4 мнения:
По принцип не си падам много по риба, но това тук изглежда доста съблазнително:)С тази салата от зеле и моркови/която ми е любима за този сезон:)/и ябълките - много здравословно меню! Поздрави, Шаренийка и усмивки:)))
Цвети, аз обичам риба всякаква. На моите хора за съжаление не им е от любимите. Но на риба без кости не отказват :)
Едно от нещата, които си пожелах да изпълня е - по-здравословното и балансирано хранене да е повече на почит у дома. Разбира се не правя бойкот на любими и малко "нездравословни" моменти, но си мисля, че няма да са проблем, ако са понякога.
Усмихната вечер! :):):)
Подправяш ли с нещо хека? Защото е чудесна риба, но с прекалено нежен вкус.
Наскоро открих подправка за риба на Captain's, има я в Пикадили. Харесва ми, а освен това няма Е-та в нея.
Слагам по малко, предпочитам да се усеща повече рибата. Използвам я и за пастърва.
:):)
Публикуване на коментар